Skip to main content

Vi planterar allt mellan blommor, buskar och stora träd

Att plantera rätt kräver sin kunskap. Vi har lång erfarenhet av alla möjliga former av plantering. Vi sår gräsmattor, planterar blommor, buskar, häckar, rabatter och träd. Vi sätter också lök i rabatter och urnor. Vi hjälper dig med att lägga en hel plan för din plantering så att du kan få en drömträdgård.

 

Vill du ha hjälp med plantering?

Våra tjänster

Trädgård

Vi utför jobb som beskärning, häckklippning, gräsklippning, trädgårdsstädning, bortforsling, plantering, skötsel av grönytor och trädgårdsdesign

Läs mer

Gräsklippning/Gräsmattor

Vi anlägger dem och tar även löpande hand om gräsklippning och underhåll för företag, hyres- och bostadsrätter och villaträdgårdar.

Läs mer

Häckklippning

Vi tar hand om häckar i alla dess form och ser till att den mår bra året runt. Ta hjälp av oss så ser vi till att dina häckar mår bra och är i topptrim.

Läs mer

Lövkrattning

När det finns mängder med löv på gräsmattan som behöver krattas bort. Vi tar hand om både krattning och bortforsling.

Läs mer

Ogräsrensning

Vi utför ogräsbekämpning både för hand och med kemikalier. Ogräsbekämpningen genomförs skonsamt för trädgården samtidigt som effektivt mot ogräset.

Läs mer

Plantering

Vi sår gräsmattor, planterar blommor, buskar, häckar, rabatter och träd. Vi sätter också lök i rabatter och urnor hjälper lägga en hel plan för din plantering.

Läs mer

Beskärning

Med lång erfarenhet av trädbeskärning utför vi både klippning och beskärning av träd och fruktträd. Bör ske under perioden juli-september då träden mår som bäst.

Läs mer

Trädgårdsstädning

Vi städar och underhåller trädgårdar och kolonilotter framför allt inför våren och hösten. Vi kan även förbereda trädgården inför vintern.

Läs mer

Bortforsling

Vid trädgårdsarbete kan vi forsla bort så fort som möjligt för att inte trädgården ska ta skada eller börja ruttna. Vi erbjuder bortforsling av allt från trädgårdrester och avfall till byggrester.

Läs mer

Anläggning

Med lång erfarenhet av trädbeskärning utför vi både klippning och beskärning av träd och fruktträd. Bör ske under perioden juli-september då träden mår som bäst.

Läs mer

Plattsättning

Vi städar och underhåller trädgårdar och kolonilotter framför allt inför våren och hösten. Vi kan även förbereda trädgården inför vintern.

Läs mer

Snöröjning

Vid trädgårdsarbete kan vi forsla bort så fort som möjligt för att inte trädgården ska ta skada eller börja ruttna. Vi erbjuder bortforsling av allt från trädgårdrester och avfall till byggrester.

Läs mer

Utnyttja RUT-avdraget

När du som privatperson anlitar oss har du rätt att använda dig av RUT-avdraget.
Detta innebär att du kan dra av 50% av arbetskostnaden för uppdrag som har utförts av oss.

Senaste nytt

Behöver du hjälp med invasiva växter? Har du en parkslide eller annan invasiv växt som tar över i din trädgård och vill få bort? Vi hjälper dig gärna! 

Den här tiden på året är perfekt för att ta tag i dessa växter. Det finns riktlinjer för hur du ska gå tillväga för att få bort din parkslide och vi på Katrineholms Trädgårdstekniska hjälper dig både med att klippa bort grenarna som har dött,  gräva bort rötterna och forsla iväg växterna. 

Kontakta oss så lägger vi upp en plan! 🙌

#katrineholmsträdgårdstekniska #trädgårdsmästare #katrineholm #södermanland #stockholm  #Örebro #östergötland
Passa på! Skapa din drömträdgård eller få till den där gången/plattorna som ramar in trädgården snyggt och få 10% rabatt när du bokar ditt projekt innan sista februari 🏡

Vi brinner för att skapa vackra trädgårdar där du som kund kan slappna av och hämta energi. Är du sugen på att ta tag i det där trädgårdsprojektet och få de vackraste planteringarna på gatan? Vi finns här för att hjälpa dig, glöm inte vår rabattkod som gäller februari ut. Ange februari10 så ger vi dig 10% på arbetskostnaden. Mot våren! 🙌

#katrineholmstradgardstekniska #trädgårdsmästare #katrineholm #södermanland #mälardalen
Vi på Katrineholms trädgårdstekniska önskar en glad Alla hjärtans dag ❤️

#katrineholmsträdgårdstekniska #katrineholm #södermanland #allahjärtansdag #trädgårdsmästare
Behöver du hjälp med din trädgård i vår eller sommar? 🏡🌳

Vi får många förfrågningar när våren närmar sig. Boka in ett kostnadsfritt platsbesök så kan vi tillsammans planera för ditt behov redan nu 🙌

Trevlig helg! 

#katrineholmstradgardstekniska #trädgårdsmästare #katrineholm #södermanland #mälardalen
Börjar du redan längta till våren och ser fram emot att njuta av din trädgård? Passa på och boka ett uppdrag i februari och få 10% rabatt 🏡 🌳

Vi brinner för att förvandla din trädgård till den oas där du kan koppla och njuta, istället för att stirra dig blind på alla träd och buskar som ska klippas. 

Våren är en perfekt tid för att ge din trädgård lite extra kärlek för att ge förutsättningar för en blommande sommar. Oavsett om det handlar om att klippa buskar eller att anlägga den där muren du alltid har drömt om. 

Passa på att boka ett uppdrag under februari så ger vi dig 10% på arbetskostnaden. Kontakta oss för ett kostnadsfritt platsbesök. Låt våren komma!

#katrineholmsträdgårdstekniska #trädgårdsmästare #katrineholm #södermanland #mälardalen
Planera din trädbeskärning 🌳 

När vintern närmar sig sitt slut så är det en bra tid för trädbeskärning. Man brukar säga att bästa tidpunkten att beskära träd är när träden fortfarande vilar. Vi har lång erfarenhet av trädbeskärning och blir snabbt fullbokade så det är bra att vara ute i god tid. 

För att vi ska kunna hjälpa så många som möjligt så är det en bra idé att kontakta oss redan nu. 

Vi kommer gärna förbi på ett platsbesök för att planera in ditt projekt 🏡

#katrineholmstradgardstekniska #trädgårdsmästare #katrineholm #södermanland #mälardalen #trädbeskärning
Snön fortsätter att vräka ner den här vintern ❄️ 🌨️

Behöver du hjälp med snöröjning eller vill får mer tid och energi till annat? Tveka inte att kontakta oss!
Få en inblick i vår vardag 🤩

Ingen dag är den andra lik på Katrineholms Trädgårdstekniska Byrå. Även om mycket av vår tid nu har gått till att röja undan snö och se till att gatorna är säkra  så gör vi även andra saker. 

Under veckan har vi befunnit oss i Örebro där vi har byggt lekparker 🛝 Det är det här vi tycker är det bästa med vårt jobb, vi får göra så mycket olika saker och träffa så många olika människor.

Trevlig helg!

#katrineholmsträdgårdstekniska #trädgårdsmästare #katrineholm #södermanland #mälardalen

Gör ett fantastiskt jobb löpande i trädgården och runt huset året runt! Utan Trädgårdstekniska hade min trädgård och utsida varit i ett dåligt skick.

Ulla 74Löpande trädgårdsarbete

Anlitar Trädgårdstekniska för snöskottning pga. dålig rygg och de gör ett toppenjobb under vintermånaderna!

Peter 58Snöskottning

Trädgårdstekniska underhåller min trädgård under vår, sommar och höst. De är alltid pålitliga och håller min trädgård i toppskick under sommarmånaderna. Underbart att kunna njuta av en välskött trädgård utan att ständigt behöva vårda den!

Marie 47Trädgårdsarbete

För oss som småbarnsföräldrar är det alltid en fråga om tid. Där har Trädgårdstekniska varit ett ovärderligt stöd. De tar hand om trädgården under vår/sommar/höst och sedan om snöröjningen på vintern. Det frigör tid så att vi kan vara mer med barnen och njuta av vårt hem året runt. Tack!

Emma 34Löpande trädgårdsarbete

Vår garageuppfart blev så snygg tack vare en otrolig insats! Som en bonus var dem trevliga att ha och göra med och pålitliga.

Ulf 52Plattsättning

Kontakta oss

Vad kan vi hjälpa dig med?(Obligatoriskt)
Vad stämmer bäst in på dig?(Obligatoriskt)
Namn
Adress

Kontakt

Organisationsnummer
556098-6530

Kontakt
AB Katrineholms Trädgårdstekniska Byrå
Stallgatan 1
641 33 Katrineholm

E-mail
jonny@tradgardstekniska.se

Telefon
070-511 12 08

Kort om oss
Katrineholms Trädgårdstekniska Byrå har varit verksamma sedan 1965. Vi på Katrineholms Trädgårdstekniska Byrå vänder oss till dig som vill ha professionell hjälp med diverse trädgårdsarbeten. Oavsett om det gäller mindre arbeten i en villaträdgård eller större arbeten för ett företag eller bostadsrättsförening har vi den kunskap och material som krävs. Vi är verksamma året runt med allt från trädgårdsarbeten, markarbeten och snöröjning.